01

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Ο πολιτισμός είναι ο καθρέφτης μας. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε υψηλού επιπέδου πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως φεστιβάλ, εκθέσεις, συναυλίες και οποιαδήποτε μορφής εκδήλωση που φέρνει στο προσκήνιο την κουλτούρα, την τέχνη, τα γράμματα, την παιδεία… πάντα όμως προσφέρουμε απόλαυση, ψυχαγωγία, ικανοποίηση.

Τα Φεστιβάλ παράδοσης είναι μια από τις εκφάνσεις του πολιτισμού μας, το αποτύπωμα των λαών στο χώρο και τον χρόνο. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση πετυχημένων και ποιοτικών φεστιβάλ παράδοσης και σεμιναρίων ανάδειξης και εκμάθησης προϊόντων πολιτισμού.

Παράλληλα, τα Φεστιβάλ παράδοσης είναι ένα κίνητρο ταξιδιωτικής εμπειρίας αποτελώντας δυναμικό κλάδο του τουρισμού.

02

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

03
ΕΚΘΕΣΕΙΣ

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

TEAM BUILDING ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η

διοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων εκ μέρους εταιριών και οργανισμών, δημόσιου
ή ιδιωτικού τομέα είναι βασική αποστολή της Open Ways, που αναλαμβάνει την υλοποίηση:

  • Εταιρικών συνεδρίων
  • Περιοδικών ή ετήσιων επιχειρηματικών συναντήσεων (meetings)
  • Προγραμμάτων ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού
  • Δραστηριοτήτων “team building”
  • Ταξιδιών κινήτρων (bonus trips)
  • Τελετών απονομής εταιρικών βραβείων
  • Δράσεις Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας
  • Εκπαιδευτικών δράσεων

ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Η Open Ways διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στην οργάνωση θεματικών, επιστημονικών, ενημερωτικών ημερίδων και συνεδρίων. Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια διοργάνωσης διασφαλίζοντας τη θετική έκβασή τους.

DESTINATION MANAGEMENT

Way to success

Φρέσκιες και πρωτότυπες ιδέες, στοχευμένο οπτικοακουστικό υλικό και σύγχρονα τεχνολογικά μέσα είναι ο δρόμος που ακολουθούμε για το σχεδιασμό διαχείρισης προορισμού (Destination Management). Στο ίδιο πλαίσιο, οι θεματικές διοργανώσεις που υλοποιούμε αποτελούν κίνητρο ταξιδιού συμβάλλοντας καθοριστικά στην αποτελεσματική ανάπτυξη του σχεδιασμού διαχείρισης προορισμού ενός τόπου, με άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Δραστηριοποιούμαστε στη διοργάνωση σημαντικών αθλητικών γεγονότων στοχεύοντας να συμβάλουμε στην ανάδειξη αθλημάτων, προσώπων, προσπαθειών. Επιπλέον, η συμμετοχή σε μια αθλητική διοργάνωση αποτελεί ισχυρό κίνητρο ταξιδιού και γνωριμίας με έναν τόπο.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ / ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Galas, πάρτι, γάμοι, βαπτίσεις, επέτειοι και κάθε είδους κοινωνική ή θεματική εκδήλωση, με την Open Ways γίνονται ξεχωριστές.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα παιδιά είναι πηγή αστείρευτης έμπνευσης και εμείς στην Open Ways ξεδιπλώνουμε όλα τα ταλέντα μας για να προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες «αντάξιες» του «μαγικού» τους κόσμου, όπως φεστιβάλ, παιχνίδια, πάρτι, εκπαιδευτικά δρώμενα, διαγωνισμούς, camp, κουίζ, θέατρο, χορό, μουσική, αθλητισμό. Βασική φιλοσοφία σε κάθε διοργάνωση που απευθύνεται σε παιδιά είναι ο παιδαγωγικός τους χαρακτήρας, η δημιουργική απασχόληση και η καλλιέργεια του νου, ενώ κοινός παρανομαστής είναι η ψυχαγωγία. Δέσμευσή μας παραμένει η παροχή ποιοτικών και ασφαλών υπηρεσιών.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Ιδέα/ concept

Σχεδιασμός-Διαχείριση-Οικονομικός Προγραμματισμός

Διαχείριση και ενοικίαση χώρων εκδήλωσης

Διαχείριση Χορηγικών Πλάνων

Οπτικοακουστικές υπηρεσίες / κάλυψη εκδηλώσεων (φωτογραφίες & βίντεο)

Γραφιστικές Υπηρεσίες

Υπηρεσίες γραφείου τύπου

Γραμματειακή υποστήριξη

Στολισμός Χώρου

Υπηρεσίες εστίασης-catering

Επιχειρηματικά δώρα

Τουριστικές Υπηρεσίες

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί τη δική σας μοναδική εκδήλωση!

Επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας: