ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ
ΣΤΗΝ OPEN WAYS

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Open Ways είναι εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων, εκπαιδευτικών σεμιναρίων και ταξιδιωτικών εμπειριών ζωής. Σχεδιάζουμε προτάσεις και λύσεις για Οργανισμούς, φορείς, ομάδες, συλλόγους, επιχειρήσεις, του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, καθώς και για ιδιώτες.

Στο επίκεντρο της δράσης μας βρίσκεται ο πολιτισμός και οι εκφάνσεις του στην παιδεία, την επιμόρφωση, την επικοινωνία, την ψυχαγωγία. Η αποτύπωση του πολιτισμού στις διοργανώσεις που σχεδιάζουμε προσδίδει μια δημιουργική, ξεχωριστή και ποιοτική διάσταση στο έργο μας.

Η Open Ways «υπηρετεί» την ποιότητα, διαφορετικότητα, καινοτομία.

Πάντα όμως με σεβασμό στο αυθεντικό.

Η στρατηγική δεν είναι απλά μέρος της εργασίας μας, είναι απαράβατος κανόνας σε κάθε εγχείρημά μας. Όπως, επίσης, και η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε.

Όλα ξεκινούν από μια ιδέα. Η διαδρομή, όμως, προς την επιτυχία απαιτεί αστείρευτη έμπνευση, ταλέντο, αδιάκοπη εργασία και υψηλής αισθητικής δημιουργικότητα. Ακριβώς αυτά είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και συγκριτικά πλεονεκτήματά μας.

  • Ακούμε για να συνεργαστούμε
  • Οραματιζόμαστε για να καινοτομήσουμε
  • Μελετάμε /ερευνάμε για να σχεδιάσουμε
  • Εργαζόμαστε επίπονα για να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες
  • Έχουμε περιβαλλοντική και συλλογική συνείδηση
  • Λειτουργούμε με εντιμότητα και ειλικρίνεια δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας
  • Ακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις για να πρωτοπορούμε
  • Εφαρμόζουμε πολιτικές ποιότητας και ασφάλειας
  • Λατρεύουμε το ευ ζην, τον πολιτισμό, την ποιοτική ψυχαγωγία, τα ταξίδια, τη ζωή

Η επιτυχία ξεκινάει παντα με μια απλή ιδέα.

Σκεφτόμαστε διαφορετικά

και κάνουμε τα περίπλοκα…απλά!

Η ΟΜΑΔΑ

Η OPEN WAYS είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας ανθρώπων με σπουδαία επαγγελματική πορεία στους τομείς του τουρισμού, της ξενοδοχίας, της διοργάνωσης εκδηλώσεων, της επικοινωνίας, των δημοσίων σχέσεων, της τεχνολογίας και των δημιουργικών τεχνών.

Το ταλέντο, η δημιουργική σκέψη, η ευελιξία, η υποδειγματική οργάνωση και στρατηγική είναι ο κινητήριος μοχλός της OPEN WAYS, που σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και την υψηλή κατάρτιση των στελεχών της δημιουργεί μοναδικά, καινοτόμα προϊόντα και προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες άξιες εμπιστοσύνης.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Ως υπεύθυνη νομική οντότητα απέναντι στην κοινωνία, η Open Ways σέβεται τις ανθρώπινες αξίες και τη διαφορετικότητα, στηρίζει τον εθελοντισμό, την ανάπτυξη της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας, συμμετέχει σε προσπάθειες διάσωσης, διαφύλαξης και ανάδειξης του ελληνικού πολιτισμού και ακολουθεί πρακτικές για την προστασία του περιβάλλοντος.

QUALITY
service
timing

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Στην Open Ways ενσωματώνουμε στο σχεδιασμό των δράσεών μας αρχές οικολογικής υπευθυνότητας:

Από την επιλογή της τοποθεσίας, τα μέσα μεταφοράς για τους επισκέπτες μας, τις διατροφικές επιλογές μέχρι και τα αντικείμενα διακόσμησης, ακολουθούμε κανόνες ορθολογικής χρήσης, περιορισμό αχρησιμοποίητων υλικών, ανανεώσιμες πηγές ενέργειες, ανακυκλώσιμα υλικά, κλπ.

Ακόμη, διοργανώνουμε εκδηλώσεις
και εκπαιδευτικά σεμινάρια που στοχεύουν
στην διάχυση της πληροφορίας για την
προστασία του περιβάλλοντος.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Οι συνεργασίες είναι ο καθρέφτης κάθε επιχείρησης.

Γνωρίζοντας ότι οι στρατηγικοί σύμμαχοι προάγουν τα καλύτερα αποτελέσματα, συνεργαζόμαστε με ένα ευρύ φάσμα εταιρειών, οργανισμών, δημόσιων φορέων στο εσωτερικό και εξωτερικό.

Στρατηγικοί συνεργάτες μας:

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter

Subscribe to our Newsletter and stay informed every moment about all upcoming events and our services, directly to your email:

* Personal data will be encrypted