Η “Open Ways Events & Travel” συμμετείχε στο CΟΝΝΕCT Tourism & Travel Event Thessaloniki 2021

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μια νέα διοργάνωση για την προβολή της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας με επιτυχημένες  επιχειρηματικές συναντήσεις

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο CΟΝΝΕCT Tourism & Travel Event Thessaloniki, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Thessaloniki Convention Bureau και τη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Σε δύο διοργανώσεις, απόλυτα στοχευμένες στον προορισμό και τη θεματική, η πρώτη Thessaloniki, City Break & MICE destination που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Μαΐου 2021 και η δεύτερη Alternative Tourism in Central Macedonia την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021, αναπτύχθηκαν οι παρουσιάσεις των προορισμών και οι επιχειρηματικές συναντήσεις.

 

Η εταιρεία “Open Ways Events & Travel”, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε στη διοργάνωση αποκομίζοντας σημαντικά και μετρήσιμα οφέλη από τις στοχευμένες B2B συναντήσεις.  Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών του CΟΝΝΕCT Tourism & Travel Event Thessaloniki, 52 επιχειρήσεις της τοπικής τουριστικής βιομηχανίας ήλθαν σε επαφή με 63 εκπροσώπους της ευρωπαϊκής και διεθνούς αγοράς από 15 χώρες, με κύριες τις Γερμανία, Ισραήλ, Ρουμανία, Γαλλία, Ιταλία, Βέλγιο, Πολωνία, Ρωσία, Σλοβενία. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν  περισσότερες από 400 διαδικτυακές προκαθορισμένες B2B συναντήσεις με στόχο την ανάδειξη των προσφερόμενων τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών και τη διερεύνηση συνεργασιών.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το CΟΝΝΕCT Tourism & Travel Event Thessaloniki 2021 πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας Θράκης), του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Δήμου Θεσσαλονίκης. Χορηγοί της διοργάνωσης υπήρξαν η Fraport Greece, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, οι Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος και η Sailing Time.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ