ΙΟΥΛΙΟΣ 2021 – Στην Πιερία οι Διασυλλογικοί Ομαδικοί Αγώνες σκάκι του Προκριματικού Ομίλου Α’ Εθνικής της Κεντροδυτικής Μακεδονίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Καλωσορίζουμε στην Olympus Riviera – Πιερία τη διοργάνωση των Διασυλλογικών Ομαδικών Αγώνων Σκάκι του Προκριματικού Ομίλου Α’ Εθνικής της Κεντροδυτικής Μακεδονίας. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 10 και 11 Ιουλίου 2021, στην Παραλία Κατερίνης στο ξενοδοχείο «Mediterranean Village Hotel and Spa 5*» με τη συμμετοχή σκακιστών από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Διευθυντής των αγώνων είναι ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ. Ευστάθιος Θεοφυλακτίδης, ενώ οι διαιτητές θα οριστούν από τον Σκακιστικό Όμιλο Κατερίνης με επικεφαλής τον Πρόεδρο Στέφανο Βαρδάκα.

Σε 10 σκακιέρες θα αγωνιστούν οι κατηγορίες γυναικών, νεανίδων, κορασίδων, ανδρών – γυναικών, παίδων – κορασίδων, παμπαίδων – παγκορασίδων. Η πρωταθλήτρια ομάδα προβιβάζεται στο Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής 2020. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με ελβετικό σύστημα 5 γύρων. Κύπελλα θα δοθούν στις 3 πρώτες ομάδες της κατάταξης.

 

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει ως εξής:
1η αγωνιστική – Σάββατο 10/07/2021 – 17:00 (Mediterranean Village Spa Κατερίνη)
2η αγωνιστική – Κυριακή 11/07/2021 – 10:00 (Mediterranean Village Spa Κατερίνη)
3η αγωνιστική – Κυριακή 11/07/2021 – 17:00 (Mediterranean Village Spa Κατερίνη)
4η αγωνιστική – Σάββατο 17/07/2021 – 10:00 (Πτολεμαΐδα – Παντελίδης)
5η αγωνιστική – Σάββατο 17/07/2021 – 17:00 (Πτολεμαΐδα – Παντελίδης)

Υγειονομικά Πρωτόκολλα

Όλοι οι συμμετέχοντες στους αγώνες και οι παρευρισκόμενοι εντός της αίθουσας, πρέπει να έχουν κάνει RapidTest ή να έχουν αποδεικτικό περάτωσης εμβολιασμού μέχρι και 15 ημέρες πριν την συμμετοχή τους στον συγκεκριμένο αγώνα. Εντός της αίθουσας και κατά τη διάρκεια των αγώνων ισχύουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΕΣΟ και της ΓΓΑ (χρήση μάσκας, αντισηπτικά στα χέρια, αποστάσεις μεταξύ παικτών κ.λπ).

Του αγώνες διοργανώνουν

Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (ΕΣΣΚΕΔΥΜ)

Σκακιστικός Όμιλος Κατερίνης

«Open Ways Events & Travel».

Θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις σχετικά με τους αγώνες και τις παράλληλες δράσεις.

Πληροφορίες κρατήσεων / συμμετοχών για Πιερία στο e-mail: open@openways.gr

www.openways.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ