«Πρεμιέρα» για το «Celestyal Olympia» και την κρουαζιέρα «Μυθικό Αρχιπέλαγος» στο λιμάνι Θεσσαλονίκης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ξεκίνησαν την Τρίτη 29 Ιουνίου οι κρουαζιέρες από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης για το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, της ελληνικής Celestyal Cruises. Είναι η πρώτη διέλευση του Olympia για το φετινό καλοκαίρι και θα ρίχνει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη κάθε Τρίτη μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Για πρώτη φορά ύστερα από 15 χρόνια, ο λιμένας Θεσσαλονίκης γίνεται φέτος λιμάνι έναρξης και τερματισμού κρουαζιέρας (home port), ενώ το «Celestyal Olympia» και το «Celestyal Crystal» της «Celestyal Cruises» θα «δέσουν» συνολικά φέτος 14 φορές.

Το «Celestyal Olympia» θα επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, τη Ρόδο και τη Λεμεσό στην Κύπρο. Όσοι επιβιβάζονται και αποβιβάζονται στη Θεσσαλονίκη θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν και την Αθήνα. Το νέο δρομολόγιο έχει την ονομασία «Μυθικό Αρχιπέλαγος».

Το κόστος της κρουαζιέρας ξεκινά από τα 699 ευρώ και περιλαμβάνει διαμονή, όλα τα γεύματα στο πλοίο, διασκέδαση εν πλω, απεριόριστα κλασικά ποτά, δυο οργανωμένες εκδρομές σε Ρόδο και Λεμεσό, μεταφορά με λεωφορείο από το λιμάνι στην πόλη της Μυκόνου και τα φιλοδωρήματα. Περιλαμβάνονται επίσης και τα λιμενικά τέλη. Τα παιδιά έως 11 ετών ταξιδεύουν δωρεάν.

 

Περισσότερες πληροφορίες: www.openways.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ