Συνεργασία “Open Ways Events & Travel” και ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ στο Event Management του 7ου Almira MAN

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αγώνες τριάθλου στην Παραλία Κατερίνης, στις 18/19 Σεπτεμβρίου

 

                                                           

 

Το almira ΜΑΝ, μια αθλητική διοργάνωση – θεσμός, ξεκίνησε από το Αθλητικό Πολιτιστικό Σωματείο «ΤΡΙΑΣ» και κυρίως από την αγάπη και το μεράκι του Προέδρου Ιορδάνη Παπαδόπουλου και των ανθρώπων της ομάδας για τον αθλητισμό. Οι διοργανώσεις των ετών που πέρασαν άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο.

Το almira ΜΑΝ πραγματοποιείται στη φιλόξενη Παραλία Κατερίνης, όπου οι απέραντες αμμώδεις ακτές του Θερμαϊκού κόλπου, υπό τη σκιά του επιβλητικού Ολύμπου, αποτελούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη διοργάνωση αγώνων τριάθλου (τρέξιμο, ποδηλασία και κολύμβηση).

Η πετυχημένη διοργάνωση, που πρωτοξεκίνησε το 2014, αγκαλιάζεται από την τοπική κοινωνία, τους φορείς και τις αρχές. Φέτος, στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου, η ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα συνδιοργανώνουν το 7ο Almira MAN.

Η Open Ways Events & Travel συνεργάζεται αναλαμβάνοντας το event management της διοργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση, το πρόγραμμα και τις συμμετοχές μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.almiraman.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ