Περισσότερα Νέα

Διάλογοι Χορευτικής Παράδοσης – ΚΕ.Λ.Ε.

Η 1η πανελλήνια συνάντηση δασκάλων χορού και χορευτικών συγκροτημάτων πραγματοποιήθηκε στην Παραλία του Δήμου Κατερίνης και η Open Ways Events & Travel δεν θα μπορούσε να λείπει.

Συγκεκριμένα, το ΚΕ.Λ.Ε. (Κέντρο Λαογραφικών Ερευνών), στην προσπάθειά του να διαφυλάξει και να προωθήσει τους παραδοσιακούς χορούς, διοργάνωσε την 1η Πανελλήνια Συνάντηση Δασκάλων Παραδοσιακών χορών και Χορευτικών Συγκροτημάτων με τίτλο «Διάλογοι Χορευτικής Παράδοσης».

Η συνάντηση διεξήχθη στο ξενοδοχείο Mediterranean Village Hotel & Spa 5* στην παραλία της Κατερίνης όπου έλαβαν μέρος, από όλη την Ελλάδα, δάσκαλοι χορού, πολιτιστικοί σύλλογοι, χορευτικά συγκροτήματα, καθώς και άτομα τα οποία σχετίζονται με τον παραδοσιακό χορό η που απλώς τους αρέσει να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς.

Κοινός παρονομαστής της εκδήλωσης, ήταν η αγάπη για την παραδοσιακή μουσική και τον παραδοσιακό χορό. Σκοπός ήταν να καθιερωθεί μία συνάντηση η οποία θα μετατραπεί σε περιβάλλον γνωριμίας, επικοινωνίας και διαλόγου μεταξύ όλων των συντελεστών των παραδοσιακών χορών  και θα προωθεί τη συνεργασία και τη σύμπραξη με ευγενή άμιλλα και σωστές αξίες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΚΕ.Λ.Ε. για την εμπιστοσύνη και ευελπιστούμε μία τέτοια πανελλήνια συνάντηση να εδραιωθεί και να έχουμε τη χαρά να συνεργαστούμε και στο μέλλον.

Περισσότερα Νέα

Scroll to Top