1ο Φεστιβάλ Πάρκου Κατερίνης

Η πρώτη πολυθεματική, ψυχαγωγική και διαδραστική γιορτή με τίτλο «Οι δεινόσαυροι δραπέτευσαν στο πάρκο της Κατερίνης» πραγματοποιήθηκε τέλη Απριλίου και αρχές Μαΐου 2022. 

Συγκεκριμένα, το 1ο Φεστιβάλ Πάρκου έλαβε χώρα στο πανέμορφο πάρκο της Κατερίνης προσελκύοντας επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Από τις 29 Απριλίου έως τις 18 Μαΐου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να βιώσουν ανεπανάληπτες εμπειρίες σε ένα μοναδικό σκηνικό το οποίο στήθηκε για πρώτη φορά στην Κατερίνη. 

Ένα μαγευτικό ταξίδι πίσω στον χρόνο μέσα από το θεματικό πάρκο με τους δεινόσαυρους, μοναδικές γεύσεις στο Katerini Food Festival και ξεχωριστές εμπειρίες στο Flea Market, αθλητικές δραστηριότητες, συναυλίες, θέατρο, μουσική, πολύ χορός και φυσικά το σχολικό τουρνουά σκάκι ήταν μερικά από αυτά που περιλάμβανε το Φεστιβάλ. 

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι το δημοτικό ελεύθερο πάρκο της Κατερίνης είναι εκτός από πηγή πρασίνου και οξυγόνου για την πόλη και ένα στολίδι για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να το χαρούν αλλά και να προχωρήσουν σε πλήθος δραστηριοτήτων με οικολογική διάσταση. Ιδιαίτερα την άνοιξη, όταν πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ, το πάρκο ήταν ανθισμένο με καταπράσινα δέντρα και λουλούδια δημιουργώντας ένα εξαιρετικά φιλόξενο και εντυπωσιακό περιβάλλον για τους επισκέπτες.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *