Περισσότερα Νέα

2ο Φεστιβάλ Πάρκου Κατερίνης

Το 2ο Φεστιβάλ Πάρκου Κατερίνης  έγινε το Μάιο και τα είχε όλα!

Μουσική, χορός, θεατρικές παραστάσεις, ζωγραφική, μπάσκετ και άλλα αθλήματα ήταν μόνο λίγες από τις δράσεις που έλαβαν χώρα και ενθουσίασαν τους επισκέπτες του φεστιβάλ.

Οι επισκέπτες, επιπλέον, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το διεθνών προδιαγραφών διαδραστικό θεματικό πάρκο «Οι 12 Άθλοι του Ηρακλή», να παρατηρήσουν με το ηλιακό τηλεσκόπιο και να ενημερωθούν για το πρόγραμμα «Πόλεις φιλικές προς τα παιδιά» της Unicef αλλά και για το έργο «Ανάπλαση κέντρου πόλης Κατερίνης» από τις αρχές του νέου Ευρωπαϊκού προγράμματος Bauhaus.

Φυσικά, από αυτή τη μεγάλη γιορτή δεν έλειπε η μουσική! Συναυλίες με την τραγουδίστρια Ιουλία Καραπατάκη και τον ξεχωριστό τραγουδοποιό, συνθέτη και ουτίστα Haig Yazdjiian, με τον Σωκράτη Γκουρομέτσιο και τον Θάνο Γκραίκο αλλά και με το συγκρότημα De Nuevo ενθουσίασαν και ταξίδεψαν τον κόσμο.

Αυτό το πολυθεματικό, εκπαιδευτικό και διαδραστικό Φεστιβάλ ήταν για όλους, μικρούς και μεγάλους, και το πλήθος κόσμου το οποίο παρευρέθηκε στις ποικίλες δραστηριότητες και τις συναυλίες ήταν η τρανταχτή απόδειξη.

Περισσότερα Νέα

Scroll to Top