Περισσότερα Νέα

Fam and Press Trip – Αγροτική Ανάπτυξη & Προώθηση Τοπικών Προϊόντων

Το 2023 ξεκίνησε με τον πιο γευστικό τρόπο καθώς 26-30 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε το Fam & Press Trip με θέμα την αγροτική ανάπτυξη και προώθηση των τοπικών προϊόντων.

Η Διοργάνωση έγινε από το Τμήμα Προβολής Αγροτικών Προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με διευθύντρια και υπεύθυνη τη Γλυκερία Καραλή και πολιτικούς προϊσταμένους της δράσης τον Σωτήρη Μπάτο, Τομεάρχη Καινοτομίας και Εξωστρέφειας και τον Γιώργο Κεφαλά, Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης. Την υλοποίηση του έργου ανέλαβε η Open Ways Events & Travel μαζί με τις εταιρείες Win Consulting και τη Geogastronomy. 

Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας ήταν η ενημέρωση των προσκεκλημένων για τα τοπικά προϊόντα της Μακεδονίας, η ανάδειξη και προώθησή τους. 

Περιηγήσεις στους ξακουστούς τόπους της Μακεδονίας με τους φιλόξενους και ζεστούς ανθρώπους, εξερεύνηση των φημισμένων γαστρονομικών προορισμών και των γευστικών θησαυρών τους και γευσιγνωσία εκλεκτών κρασιών αποτελούν εν συντομία τα κύρια σημεία αυτού του ταξιδιού. 

Ένα ταξίδι στις επτά περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, γεμάτο εκλεπτυσμένες γεύσεις, αρώματα και χρώματα, παράδοση και μαγικά τοπία το οποίο άφησε στους καλεσμένους τις καλύτερες εντυπώσεις και δημιούργησε ξεχωριστές εμπειρίες. 

Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Ημαθία, Πιερία, Πέλλα, Κιλκίς, Σέρρες είναι οι περιοχές που επισκεφθήκαμε.

Περισσότερα Νέα

Scroll to Top