Ο Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού της Σερβίας και η αεροπορική εταιρεία Air Serbia διοργάνωσαν ένα fam trip και η Open Ways Events & Travel είχε τη μεγάλη χαρά να συμμετέχει με τον εκπρόσωπό της Παναγιώτη Παγωνίδη. Με επισκέψεις τόσο στο Βελιγράδι και το Νόβι Σαντ όσο και στο Σρέμσκι Κάρλοβτσι και το Οπλενάτς οι διοργανώτριες αρχές δημιούργησαν ξεχωριστές εμπειρίες για τους καλεσμένους τους και εντυπωσίασαν με τη φιλόξενη και φιλική τους στάση.
Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες, που προσκλήθηκαν από εννιά ταξιδιωτικά γραφεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν επισκέψεις σε φημισμένους τουριστικούς προορισμούς της Σερβίας και στα αξιοθέατά τους, ήρθαν σε επαφή με την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου και βίωσαν μία ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία.
Η ζωντάνια της πρωτεύουσας, η πλούσια αρχιτεκτονική της και τα ιστορικά μνημεία της ξεχώρισαν, αλλά και οι υπόλοιπες πόλεις, τις οποίες επισκέφτηκαν, κέρδισαν τις εντυπώσεις με τα γραφικά σοκάκια τους, το έντονο πολιτισμικό και πολιτιστικό στοιχείο και τις δράσεις τους καθώς και με τα πανέμορφα και καταπράσινα τοπία τους.
Αποκορύφωμα του ταξιδιού στη Σερβία ήταν η συνάντηση με τη βασιλική οικογένεια της Σερβίας και συγκεκριμένα με την Πριγκίπισσα Αικατερίνη και τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο οι οποίοι μας έκαναν την ιδιαίτερη τιμή να μας υποδεχτούν στο βασιλικό παλάτι.
Ευχαριστούμε πολύ τόσο τον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού της Σερβίας όσο και την Air Serbia για την πρόσκληση να συμμετέχει η εταιρεία μας σε μια τόσο όμορφη περιήγηση της Σερβίας. Ήταν πραγματικά μια εξαιρετική ευκαιρία να εξερευνήσουμε τις ομορφιές του τόπου καθώς και τις τουριστικές παροχές και δυνατότητές του.
Ανυπομονούμε για τις μελλοντικές μας συνεργασίες!